fbpx

Contact

De Dance-advocaat

p/a AdvocatenvanOranje
Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

T: 020-2109009
F: 020-5248484

E: sander@danceadvocaat.nl
W: www.danceadvocaat.nl

Klik hier of op onderstaande afbeelding voor een routebeschrijving via Google Maps. De Dance-advocaat is gevestigd in het Johnny River-gebouw.

Ik maak zelf vaak gebruik van de taxiservice ViaVan, omdat je momenteel per gereserveerde stoel maar € 4,00 per rit binnen de ring van Amsterdam betaalt. Als je met mijn code sander7d8 registreert, dan krijgen we beiden € 5 gratis ViaVan-krediet. Download de app hier: https://bit.ly/2BX6Amq.

Als je Uber nog niet eerder hebt gebruikt, dan krijg je jouw eerste rit ter waarde van maximaal € 5 gratis bij inschrijving via https://www.uber.com/invite/ubersanderpetit of met code ubersanderpetit.

Mijn kantoor ligt bij de Knooppunt Amstel, bij de uitrit van de A2 en de Ring A10. Er zijn veel (betaalde) parkeerplaatsen voor de deur en aan de straatkant. Elektrisch opladen is mogelijk. Vanaf metrostation Overamstel (1 halte na Amsterdam RAI) is het 4 minuten lopen. Het Johnny River-gebouw beschikt over een Urbee-fietsenstalling.

Mijn kantoor ligt in het verlengde van de Rijnstraat, net over de Utrechtsebrug, aan de Joan Muyskenweg. Per auto is het kantoor erg makkelijk bereikbaar vanwege de ligging bij Knooppunt Amstel, bij de uitrit van de A2 en de Ring A10. Er zijn veel (betaalde) parkeerplaatsen voor de deur en aan de straatkant. Elektrisch opladen is mogelijk. Vanaf metrostation Overamstel (1 halte na Amsterdam RAI) is het 4 minuten lopen. Het Johnny River-gebouw beschikt over een Urbee-fietsenstalling.

Privacybeleid
Algemene voorwaarden
Klachtenregeling

%d bloggers liken dit: