fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

media
Overeenkomst

Opstellen van mediaovereenkomsten

Bij het opstellen en beoordelen van mediaovereenkomsten bied ik gespecialiseerde diensten aan. Mediaovereenkomsten zijn contracten die afspraken regelen tussen partijen in de media-industrie. Hierin kunnen diverse zaken worden vastgelegd, zoals de rechten en verplichtingen met betrekking tot het gebruik van mediacontent, licenties, distributie en betalingsvoorwaarden.

Als ervaren professional in het media- en juridische domein, kan ik jouw maatwerk mediaovereenkomsten verzorgen. Of het nu gaat om het creëren van nieuwe contracten die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften, of om het nauwkeurig controleren en aanpassen van bestaande overeenkomsten, ik sta voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en deskundig advies te bieden.

Of je nu een content creator, mediabedrijf of uitgever bent, ik zorg ervoor dat jouw mediaovereenkomsten alle essentiële aspecten bevatten om jouw belangen te beschermen en een succesvolle samenwerking te waarborgen. Neem gerust contact met mij op voor professionele ondersteuning op maat in de dynamische wereld van mediaovereenkomsten.

  • licentieovereenkomst
  • modellencontract
  • agency agreement
  • ontwerpersovereenkomst
  • influencer contract
  • Joint-venture
  • Publishing
Verbintenissenrecht - De Dance-Advocaat

Wil je meer weten over de werkwijze en kosten van het scannen van een contract, kijk dan hier. Uiteraard kan ik bovenstaande overeenkomsten ook als op maat gemaakte modelovereenkomst aanleveren. Neem dan contact op om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Ben je op zoek naar een voorbeeldovereenkomst of checklist waarmee je zelf contracten kan beoordelen? Neem dan eens een kijken op Muziekcontracten.nl.