fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

management overeenkomst

Een managementovereenkomst is een contractuele overeenkomst tussen een artiest en een managementbureau. Het is bedoeld om de rechten, verantwoordelijkheden en voorwaarden van beide partijen te regelen met betrekking tot de diensten van het managementbureau.

Bij De Dance-Advocaat begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee artiesten worden geconfronteerd in de dynamische creatieve industrie. Daarom bieden we gespecialiseerde juridische diensten aan op het gebied van managementovereenkomsten.

Onze diensten omvatten het opstellen en beoordelen van managementovereenkomsten. Samen met ons ervaren team zorgen we ervoor dat de overeenkomst alle belangrijke aspecten dekt, zoals de duur van het contract, de vergoedingen en betalingsvoorwaarden, de taken en verantwoordelijkheden van het managementbureau, en andere relevante clausules. We streven ernaar om een evenwichtig contract op te stellen dat de belangen van zowel de artiest als het managementbureau beschermt.

Daarnaast bieden we advies en ondersteuning bij onderhandelingen en contractuele kwesties. Het onderhandelen over een managementovereenkomst kan complex zijn, maar bij De Dance-Advocaat staan we aan de zijde van de artiest. Hierdoor zorgen we ervoor dat ze een eerlijke en gunstige overeenkomst bereiken. We gebruiken onze expertise en kennis van de creatieve industrie om de belangen van de artiest te behartigen en succesvolle onderhandelingsresultaten te bereiken.

Wat maakt ons de beste keuze?

Bij De Dance-Advocaat begrijpen we dat een succesvolle carrière niet alleen draait om talent, maar ook om effectief management en juridische bescherming. We streven ernaar om artiesten te voorzien van hoogwaardige juridische diensten die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en doelen. Met onze expertise in de creatieve industrie en het recht, kunnen we artiesten helpen bij het navigeren door de complexe wereld van managementovereenkomsten en hen ondersteunen bij elke stap.

Managementovereenkomst - De Dance-Advocaat

Wil je meer weten over de werkwijze en kosten van het scannen van een contract, kijk dan hier. Uiteraard kan ik bovenstaande overeenkomsten ook als op maat gemaakte modelovereenkomst aanleveren. Neem dan contact op om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Ben je op zoek naar een voorbeeldovereenkomst of checklist waarmee je zelf contracten kan beoordelen? Neem dan eens een kijken op Muziekcontracten.nl.