NIEUW: Zomertarieven t/m augustus 2018!

Het is zomer! 96% van mijn cliënten is nu a) aan het touren, b) aan het bijkomen van het laatste optreden, c) organiseert evenementen of d) is op vakantie. In ieder geval is vrijwel niemand bezig met juridische zaken. Logisch: de betaling van facturen moet nog komen, iedereen heeft het druk en de office days zijn beperkt.

 

Zomertarieven

Om daaraan tegemoet te komen, heb ik besloten om tot september 2018 (dus vanaf nu en heel augustus) voor nieuwe zaken, nieuwe, tijdelijke tarieven te hanteren:

 

  • Mijn uurtarief wordt € 144 ex btw (normaal: € 180 ex btw en dus 20% korting);
  • Contractscans en modelovereenkomsten zijn tijdelijk 20% in prijs verlaagd;
  • Voor onderhandelingen, arbitrage en juridische procedures gelden de tarieven tot september 2018, daarna gelden mijn reguliere tarieven weer.

 

Bij hoge temperaturen horen wat lagere prijzen; doe er je voordeel mee en neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat!

 

Wil je weten wat ik voor je kan doen, check dan eerst deze pagina.

Ben je net als ik nog aan het nagenieten van Fusion of heb je Fusion in z’n geheel moeten missen? Check hier alle opgenomen sets!

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
WhatsApp
Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

SANDER PETIT LL.M

Foto: Wouter Wolfkamp (Nortoir)

RECENTE BERICHTEN

film

Een vonnis dat leest als een filmscript: 3 inzichten

Een vonnis dat leest als een filmscript. Niet geheel toevallig gaat deze rechtszaak dan ook om een film. Een grote film zelfs, met Morgan Freeman als hoofdrolspeler! Het vonnis geeft een aardig inkijkje in de totstandkoming van een filmproductie, maar laat ook zien hoe wordt bepaald welke rechter over een internationale zaak mag oordelen. Zeker nu Engeland niet meer tot de EU behoort, is dit interessant.

Lees verder »
ex tunc

Wat betekent het zogenaamd “ex tunc” toetsen van onredelijke bedingen?

De zaak tussen dj Martin Garrix, Spinnin’ Records en MusicAllStars Management is na 5 jaar procederen nog steeds niet klaar. Dat komt omdat de zaak door het gerechtshof moet worden beoordeeld aan de hand van de feiten en omstandigheden die golden op het moment van het aangaan van de overeenkomsten tussen partijen. Dingen die daarna zijn gebeurd, mogen kort gezegd niet worden meegenomen in die beoordeling. In dit artikel leg ik je uit hoe dat precies zit.

Lees verder »

SOCIALS