International Advisory Experts Award for Media & Arts Law

I’m very proud to announce that I’ve been elected by the International Advisory Experts group as the 2020 Media & Arts Law Award Winner in The Netherlands.

[Dutch article below]

International Advisory Experts

International Advisory Experts (IAE) is a worldwide alliance of legal, financial and consulting firms.

Peer appraisal

Each year, the IAE group pays tribute to firms who have been successful over the past 12 months and have received exceptional praise from their peers. All nominations and selections are made through the group of 10,970 members.

Global experts

The IAE group currently has experts from over 140 jurisdictions. These firms are cutting-edge go-ahead practices. Nominees have to be committed to offering first class advice, with the joint potential to find the right solution. They are keen to resolve any legal, financial and tax issues which may arise.

Thank you for your support!

International Advisory Experts

De IAE group heeft mij een award gegeven voor mijn werk als advocaat en bijdrage aan de creatieve industrie! De IAE is een wereldwijd netwerk van gerenommeerde adviseurs op het gebied van legal, finance, tax en consultancy.

Verkiezing award winnaars

Ieder jaar worden er in verschillende categorieën een aantal adviseurs gekozen die in het afgelopen jaar zich op een bijzondere manier hebben bewezen en daarvoor waardering ontvingen van hun peers.

Nominatie International Advisory Experts

Nu was ik een tijdje geleden al geselecteerd en genomineerd door de 10.970 groepsleden van de IAE. Maar, it ain’t over until the fat lady sings. De dikke mevrouw heeft dus nu gezongen. Ik ben superblij met mijn award en als titelhouder van 2020 Media & Arts Law Award Winner in the Netherlands.

Missie

Het is mijn missie om een bij te dragen aan een mooiere, betere en eerlijkere creatieve industrie. Het gaat mij daarbij niet zozeer om mezelf of om een prijs, maar juist om jullie. Daarom: dankjewel voor alle support en waardering!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, kijk even naar mijn specialismen of neem direct contact op:

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
WhatsApp
Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

SANDER PETIT LL.M

Foto: Wouter Wolfkamp (Nortoir)

RECENTE BERICHTEN

film

Een vonnis dat leest als een filmscript: 3 inzichten

Een vonnis dat leest als een filmscript. Niet geheel toevallig gaat deze rechtszaak dan ook om een film. Een grote film zelfs, met Morgan Freeman als hoofdrolspeler! Het vonnis geeft een aardig inkijkje in de totstandkoming van een filmproductie, maar laat ook zien hoe wordt bepaald welke rechter over een internationale zaak mag oordelen. Zeker nu Engeland niet meer tot de EU behoort, is dit interessant.

Lees verder »
ex tunc

Wat betekent het zogenaamd “ex tunc” toetsen van onredelijke bedingen?

De zaak tussen dj Martin Garrix, Spinnin’ Records en MusicAllStars Management is na 5 jaar procederen nog steeds niet klaar. Dat komt omdat de zaak door het gerechtshof moet worden beoordeeld aan de hand van de feiten en omstandigheden die golden op het moment van het aangaan van de overeenkomsten tussen partijen. Dingen die daarna zijn gebeurd, mogen kort gezegd niet worden meegenomen in die beoordeling. In dit artikel leg ik je uit hoe dat precies zit.

Lees verder »

SOCIALS